Livrarea produselor comandate de la casamanuell.ro se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin modalitatea de livrare selectata de dvs.

 

Atentie!

Transportul comenzilor ce urmeaza a fi livrate in judetele unde nu exista un magazin casamanuell.ro se face exclusiv prin curier.Pentru mai multe detalii te rugam sa apelezi Serviciul Suport Clienti la numarul de telefon 0745238225 sau prin email pe adresa suportclienti@casamanuell.ro, office@casamanuell.ro

 

In pagina virtuala casamanuell.ro, livrarea se poate face prin urmatoarele modalitati:

 

 Livrare prin sleepzone.ro

 Livrare prin Curier

 Rezervare in magazin

 

 

Daca aveti deja cont si ati salvat adrese de livrare si facturare, acestea se vor incarca automat la completarea unei comenzi online. 

Termen de preluare/livrare


Produsele afisate in categoria Paturi au termen pentru livrare/plecare/expediere de 10- 25  zile din fabrica prin curier.In link catalog materiale.Pentru restul produselor,perne,saltele, termen de livrare 1 - 4 zile,pentru mobilier veti fi contactat telefonic.

Culorile pot diferii intre cele din catalogul electronic si mostrarul  de materiale conform produsului configurat,va rugam solicitati sau vizualizati mostrarul de culori,orice reclamatie ulterioara in privinta culorilor nu se ia in considerare.Va rugam sa va informati cat mai corect in privinta tuturor caracteristicilor produsului,a culorilor si a materialelor,va stam la dispozitie gratuit pentru orice informatie doriti sa aflati.


Taxe livrare


Toate produsele beneficiaza de transport pe întreg teritoriul României prin Fan Courier sau regim grupaj flota proprie: saltele,perne,pilote,toppere cu achizitie in valoare de pana in 1600 lei au taxa de transport de la 40 lei, pentru paturi tapitate transportul este mentionat in cosul de cumparaturi specific fiecarei categorii(acesta acoperind doar o parte din costul total al transportului)pretul fiind calculat de curier ca fiind volumetric, deci pret mai mare.

Livrarea


Toate produsele beneficiaza de transport pe întreg teritoriul României prin Fan Courier, PTT Express sau livrare prin flota proprie: saltele,perne,pilote,toppere, paturi....etc cu achizitie directa ,au taxa afisata in pagina produsului sau prin transport propriu in regim grupaj conform acelor tarife. Furnizorul nu asigura introducerea mobilierului in locatie. In cazul transportului produselor in regim grupaj, asiguram doar montajul produsului in locatie, restul operatiunilor cad in sarcina cumparatorului.Pentru a fi inregistrata o comanda este nevoie de un avans in valoare de la 35% pana la 100% din valoarea produsului, diferenta fiind achitata la livrare(sau achitare integrala)

 

Retur produs : Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile si pot varia in functie de greutate de la 40 lei la 800 lei.Produsele executate pe comanda(paturi tapitate) chiar daca au dimensiuni standard de piata se produc doar pe comanda clientului acestea nefiind pe stoc in depozitul producatorului si nu fac obiectul returului decat in conditiile in care producatorul nu a respectat detaliile si dimensiunile comandate de client. Clientul este direct raspunzator in procedeul(ambalare,plata...etc) de retur al produsului.

 Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este de 1 - 5 zile,pentru celelalte pana la 10 - 25 zile. Daca este depasit acest termen un operator sleepzone.ro va comunica clientului un nou termen de livrare.In situatia in care produsul nu se afla in stocul curent de marfa, dar produsul este disponibil la comanda, clientul are posibilitatea comandarii produsului, iar termenul de livrare poate fi prelungit.