Termeni legali S.C. Sleep TM Revolution Srl. (în continuare “Societatea” ) deține și administrează la adresa www.sleepzone.ro (“Site-ul”) un web-site prin intermediul căruia sunt prezentate informații despre serviciile și produsele furnizate de către Societate precum și o serie de informații diverse având drept scop promovarea Societății, a serviciilor și produselor sale sau în scopul îndeplinirii unor dispoziții legale. Utilizatorii site-ului pot comanda anumite servicii și produse oferite de către Societate, prin intermediul site-ului.

Utilizarea site-ului implică acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adresează persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu vârsta între 14-18 ani care au acordul părinților pentru vizitarea Site-ului. Site-ul este administrat în exclusivitate de către S.C. Sleep TM Revolution Srl. Pentru utilizarea Site-ului este necesar să citiți și să acceptați aceste condiții și termeni în totalitate.

Vizitarea în continuare a Site-ului presupune că sunteți de acord cu aceste condiții și termeni.

SC Sleep TM Revolution Srl își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime Condițiile și Termenii. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat aceste Condiții și Termeni în totalitate. În cazul în care nu acceptați Condițiile și Termenii prezentate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site.

Întregul conținut al acestui site (imagini, texte, grafică, simboluri, mărci comerciale, logo-uri) elemente de grafică web, scripturi, programe și baze de date) este proprietatea exclusivă a SC Sleep TM Revolution Srl și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului www.sleepzone.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților SC Sleep TM Revolution Srl