Termeni si conditii

 

Prezenta pagina virtuala casamanuell.ro cuprinde orice fel de informatii ( texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri,  reclame), care constituie continutul magazinului virtual casamanuell.ro, proprietatea companiei SC.Sleep TM Revolution.SRL . Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

 

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul  de vanzare se incheie in limba romana.Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si SC. Sleep TM Revolution.SRL se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de email suportclienti@casamanuell.ro.Ulterior prelucrarii comenzii de catre SC.Sleep TM Revolution.SRL , nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.Cu privire la codurile de conduita relevante,  conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007  privind combaterea practicior incorecte va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea "Acte normative".Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 

 

Definitii ale prezentului document:

 

Sleep TM Revolution accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga astfel sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

 

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul Sleep TM Revolution

PRESTATOR: Sleep TM Revolution. cu sediul in Becicherecu-Mic, str. Crizantemei, nr. 25, judetu Timis, cod postal 307040, tara România, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/533/2004 si avand C.I.F.: 37118448, nr. telefon: 0745238225, denumita in continuare casamanuell.ro

 

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care interactioneaza in pagina virtuala casamanuell.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

 

Pagina Virtuala: pagini web apartinand  Sleep TM Revolution care se afla la adresa casamanuell.ro, prin intermediul caruia utilizatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre Sleep TM RevolutionIn magazinul virtual SC. Sleep TM Revolution.SRL sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse din magazinele fizice SC. Sleep TM Revolution.SRL  aferente orasului selectat de catre vizitator. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri. Paginile web includ informatii sub forma de text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc ce compun site-ul casamanuell.ro.

 

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul paginii virtuale SC. Sleep TM Revolution.SRL .

 

COMANDA ONLINE: comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa si care au statusul "disponibil la comanda" sau cu " Termen de livrare" vanzatorul le poate comanda la furnizor, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de la 48 h – 20 zile lucratoare si poate ajunge pana la 120 zile;

 

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul paginii virtuale casamanuell.ro de catre un client ale carui date de identificare si detalii cu privire la solicitarea sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti Sleep TM Revolution

CLIENT NOU: Client care intentioneaza sa achizitioneze produse din pagina virtuala SC. Sleep TM Revolution.SRL pentru prima data si care necesita o validare telefonica a datelor de identificare din partea acestuia efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre SC. Sleep TM Revolution.SRL     

 

 

Orarul de functionare: 

 

Comenzile pot fi solicitate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 9-18.

 

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin email. Odata lansata comanda online cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) precum si cu modul de operare al vanzatorului. 

 

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica intr-un contract la distanţă.

 

Contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între SC. Sleep TM Revolution.SRL , in calitate de vanzator şi un consumator - cumparator, în cadrul prezentului sistem de vânzare organizat de către SC. Sleep TM Revolution.SRL  , utilizand în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, tehnica de comunicaţie la distanţă cuprinsa in pagina virtuala;

 

Momentul încheierii contractului la distanţă cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.

 Obligatii ale profesionistului:

 

Profesionistul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online iar clientul sa beneficieze de informatii corecte si specifice nevoilor pentru care achizitioneaza produsul.Culorile din catalogul electronic de produse pot diferi de cele din mostrarul fizic, clientul este direct raspunzator pentru comanda efectuata in toate cazurile in care culoarea interpretata de el nu corespunde cu pretentile sau culoarea imaginata de persoana lui, solicitam respectuos ca fiecare client sa solicite in mod gratuit informatii despre culorile reale ale produsului, acestea nu beneficiaza de retur, produsul executandu-se la comanda Clientului. Produsul, în funcție de configuratia și accesoriile selectate, pot suferii mici modificări în dimensiune si design. 

Continutul publicat in pagina virtuala SC. Sleep TM Revolution.SRL , are caracter orientativ si sunt  informatii despre produsele comercializate de acesta cat si alte date considerate de SC. Sleep TM Revolution.SRL  ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.SC. Sleep TM Revolution.SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului virtual, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatii tehnice.Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori iar SC. Sleep TM Revolution.SRL ofera suportul tehnic pentru afisarea lor. Operatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre publicare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita daca livrarea nu s-a efectuat. Imaginile produselor sunt afisate in pagina virtuala cu titlul de prezentare. Produsele efectiv solicitate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate si de conditiile in care imaginea produsului a trebuit redimensionata pentru a se incadra in pagina. La solicitarea si cu acordul consumatorului,  SC. Sleep TM Revolution.SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial. Preturile produselor sunt actualizate zilnic sau la un termen obligat de fluctuatia pietei de materie prima. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii daca comanda a fost confirmata de operator. Clientul este informat cu toate datele tehnice specifice ce tin de natura produsului, despre modificari si continut vizual in urma modificarilor aduse produsului in dimensiuni, culoare, material si este de acord cu cele comunicate de catre prestator din momentul incheierii uni contract la distanta prin achitarea facturii proforme de avans pentru produsul solicitat.

 Despre produse, dimensiuni si modificari:

Produsele din categoria "tapiterie" in functie de configuratia sau accesoriile selectate, pot suferi modificari de dimensiune, de rezistenta. Aceste caracteristi de reflecta in pretul produsului. In categoria "paturi' pentru optiunea "fara accesorii" si "somiera pe picioare", dimensiunea interioara de incadrare a saltelei este cea mentionata in descrierea produsului, pentru optiunea " somiera rabatabila pentru lada lenjerie" aceasta dimensiune se modifica prin adaugarea a cate 1 cm in plus pe fiecare latura( 2 cm pe latime + 2 cm pe lungime) la care se adauga dimensiunile de incadrare/constructie a produsului. In functie de modelul selectat, de modificarile solicitate, dimensiunile de incadrare/constructie sunt relative si pot avea tolerante de +/- 1 - 3 cm la cele din categoria "paturi" si de pana la +/- 1 - 5 cm din categoriile " canapele, holuri tapitate". Pentru categoriile de mobilier, dimensiunile sunt exacte conform descrierii produsului sau conforme cu cererea clientului. Culorile reale pot suferii modificari de nuanta fata de cele din imaginea produsului.

MODALITATEA DE PLATA

01. Avand in vedere valorile relative mari, specifice produselor expuse prin pagina virtuala si faptul ca de regula, nu se afla pe stoc, principala modalitate de plata va fi prin avans minim platit de client numai dupa confirmarea comenzii de catre Casamanuell. Astfel CLIENTUL va primi o factura proforma pentru avans, dupa ce se confirma comanda, care se va plati prin una din mijloacele de plata disponibile legal. In lipsa unor prevederi contrare, avansul va fi de la 50% pana in 100% din valoarea totala a lucrari.

02. Neplata avansului suspenda intrarea in vigoare a contractului, si, implicit, termenul de livrare, pana la achitarea integrala. Prin plata avansului, contractul intra in vigoare si clientul accepta termenii si conditiile de pe site.

03. Diferenta se achita inainte de livrare sau la livrare curierului in functie de modalitatea de plata. Neplata integrala a pretului pana la livrarea produselor, suspenda obligatia SOCIETATII de a livra produsele pana la achitarea valorii totale celor cu plata prin OP daca sumele depasesc cele impuse de lege pentru cash. Clientul se obliga sa achite doar diferenta de plata conform contractului sau Termeni si conditii. Orice suma achitata fara nici o justificare fiscala, v-a fi restituita clientului in functie de posibilitati in termen de pana la 90 zile.

04. Pretul total, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA, Termeni si conditii sau Contract de prestari servicii .

05. SOCIETATEA va emite catre CLIENT o factura proforma pentru a incasa avansul si, ulterior, o factura fiscala pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii si livrarii conform cu legislatia in vigoare.

06. Modalitati de plata pentru persoane fizice:

Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral numai la ridicarea produselor din magazinele sau cand produsele se livreaza prin ramburs pentru diferenta.

07. Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face in baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii prin e-mail a comenzii cu un consultant de vanzari.

08. Pe ordinul de plata se va mentiona obligatoriu codul facturii indicat de casamanuell! prin factura proforma si numarul comenzii sau al facturii.

09. Daca pe ordinul de plata nu apar informatiile de mai sus, rugam Clientul a trimite dovada platii cu indicarea informatiilor de mai sus pe adresa de e-mail: hallo@casamanuell.ro

10. Livrarea va fi efectuata numai dupa creditarea contului bancar al societatii cu intreaga suma si dupa identificarea comenzii pentru care s-a achitat avansul.

11. In caz contrar, SOCIETATEA are dreptul sa suspende termenul de livrare pana la confirmarea efectuarii platii.

12. Pentru persoanele juridice, modalitatea de plata agreata este virament bancar cu respectarea prevederilor legale.
  Termenul de executie

Termenul de executie acceptat de ambele parti este de la 15 la 30 zile lucratoare de la data semnarii Contractului de comanda si achitarea unui avans intre 50% pana la 100% din valoarea totala a comenzii, ambele conditii fiind obligatorii pentru incheierea valabila a prezentului contract. In cazul in care se aduc modificari ulterioare comenzii, atunci termenul de executie va incepe de la data ultimei modificari aduse comenzii. In cazul in care Clientul trebuie sa furnizeze Prestatorului date tehnice, produse incorporabile, sau
orice alte informatii care tin de buna executare a mobilierului, atunci termenul de executie va incepe din momentul furnizarii tuturor datelor sau produselor. In cazul in care Prestatorul trebuie sa achizitioneze pentru Client diferite produse (usi MDF, electrocasnice, canapele, saltele, somiere, etc.) si livrarea acestora este intarziata din vina furnizorului, Prestatorul poate intarzia livrarea din cauze anumite precum: colaboratorii nu livreaza la termen materialele comandate, se produce o eroare in sistemul electronic de comenzi....etc, avand obligatia de informa in prealabil Clientul. Prestatorul se obliga sa anunte Clientul cu cel putin 24 ore inainte de livrare si sa gaseasca impreuna cea mai convenabila data de livrare, dar care sa se incadreze in programul de lucru legal al Prestatorului, program ce va fi transmis Clientului in momentul in care acesta este informat ca mobilierul este gata de livrare. In cazul in care Prestatorul intarzie nejustificat livrarea mobilierului, mai mult de 10 zile lucratoare peste termenul prevazut de contract, atunci Clientul poate solicita Prestatorului penalitati de 0,1% din valoarea mobilierului, incepand cu a 12-a zi lucratoare dupa expirarea termenului de executie si pana in ziua anterioara livrarii. In cazul in care din motive ce tin de Client, Prestatorul nu poate livra mobilierul in maxim 10 zile lucratoare de la expirarea termenului de executie, se poate percepe o taxa de depozitare de 1% pe zi din valoarea mobilierului, inceptand din a 1-a zi lucratoare si pana in ziua anterioara livrarii. Toate aceste informatii se vor notifica in scris de catre client.  In cazul in care asiguram transportul produselor cu mijloace proprii auto, clientul asigura prin mijloace proprii transportul acestora in locatie. Nu asiguram urcatul  produselor in spatiul clientului.
In cazul in care la termenul de livrare stabilit, Prestatorul livreaza mobilierul la Client dar nu-l poate monta din vina Clientului (nu este spatiul gata amenajat, sau liber, nu exista curent electric, nu sunt trase toate tevile, nu exista electrocasnicele incorporabile sau alte elemente pe care trebuie sa le furnizeze clientul, etc), Prestatorul impreuna cu Clientul vor stabili o data ulterioara a montajului cu acordul ambelor parti, dar nu mai devreme de 5 zile lucratoare de la data livrarii initiale, caz in care se percepe o taxa de montaj intre 5 si 20% din valoarea totala a contractului, pe care Clientul se obliga sa o achite.
       Promotiile sunt valabile:

 

 pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din pagina virtuala;

 in limitele stocurilor disponibile;Produsele, preturile si informatiile cu privire  la disponibilitatea de stoc afisate intr-unul din paginile virtuale SC. Sleep TM Revolution.SRL aferent unui  oras, pot fi diferite.Preturile produselor din magazinele fizice SC. Sleep TM Revolution.SRL pot fi diferite fata de cele din magazinul online SC. Sleep TM Revolution.SRL .  SC. Sleep TM Revolution.SRL nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.SC. Sleep TM Revolution.SRL isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.Comunicarea cu magazinul virtual SC. Sleep TM Revolution.SRL se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile SC. Sleep TM Revolution.SRL  , prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email suportclienti@casamanuell.ro si/sau telefonic la 0745238225SC. Sleep TM Revolution.SRL isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului virtual pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

 Dreptul de proprietate intelectuala

 

Insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei SC. Sleep TM Revolution.SRL ) sunt proprietatea SC. Sleep TM Revolution.SRL  si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al  proprietarului.

 Utilizatorul nu va copia, distribui, prelua, publica in scop comercial nicio informatie continuta de magazinul virtual SC. Sleep TM Revolution.SRL , fara acordul prealabil scris al titularului site-ului.

 Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

 Termeni si conditii de publicare a opiniilor referitoare la produse

 

 Acest ghid are rolul de face transparente obiectivele sectiunii si regulile de postare a opiniilor pe site-ul casamanuell.ro. Astfel, sectiunea OPINII a fost introdusa pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi unii altora experienta lor cu produsele. Opiniile dumneavoastra sunt atent analizate si de angajatii SC. Sleep TM Revolution.SRL care le utilizeaza ca  ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

 Recomandari, sugestii si reguli pentru publicarea opiniilor pe site-ul casamanuell.ro:

 

   Opiniile se posteaza pe site in maxim 3 zile lucratoare de la data transmiterii acestora, daca sunt respectate recomandarile si sugestiile din aceasta sectiune;    Cand considerati ca o opinie incalca aceste recomandari va rugam sa ne semnalati acest aspect pe suportclienti@casamanuell.ro    Pe site vor fi publicate opiniile pertinente si sincere la adresa produselor;    In exprimarea opiniilor va rugam sa fiti cat mai specific (ce v-a placut, ce nu v-a placut cu privire la produsul respectiv, etc);    Puteti include in comentariu sugestii pentru ceilalti clienti, ca urmare a detinerii si folosirii produsului de catre dumneavoastra, lucru care sa-i ajute pe ceilalti clienti in a-si forma o opinie cu privire la produs;    Nu includeti in corpul comentariului datele dvs. de contact. Acestea se completeaza in campurile rezervate (ex: nume, prenume, email, telefon). Va rugam sa nu folositi date de contact false sau care nu va apartin;    Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii care contin un limbaj injurios sau defaimator, critici la adresa altor clienti care au postat mesaje anterioare;    Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site pareri sau intrebari cu privire la stoc si disponibilitate produs, pret, livrare si alte detalii. Pentru astfel de solicitari va rugam sa folositi formularul de contact    Ne rezervam dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele si ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legatura catre acestea (adresa site web, adresa de email, date de contact, adresa fizica, etc);    Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii ce induc in eroare in mod intentionat clientul, opinii rauvoitoare, false sau care sunt incomplete;

 Publicitate si confidentialitate

 

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nici o informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

 Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta.  De asemenea cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

 Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului casamanuell.ro. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

 Termeni remarketing

 In paginile website-ului casamanuell.ro, prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri. Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.  Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile SC. Sleep TM Revolution.SRL pentru a oferi anunturi publicitare relevante bazate pe preferintele utilizatorului.Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.Google AdWords foloseste aceste cookie-uri pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului casamanuell.roIn cazul in care vizitatorii site-ului casamanuell.ro nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor prin Managerul preferintelor anunturilor.

Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa postala sau numar de telefon.

 Facturare si alte documente insotitoare ale coletului

 Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate  de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

Comenzi, produse, livrare si retur, informatii si termeni acceptati

Pentru paturile tapitate structura de sustinere a saltelelor indiferent de accesoriul ales este calculata si recomandata pentru persone cu greutate pana in aaproximativ 110 kg, se recomanda instiintarea producatorului cand persoana/persoanele in cauza depasesc aceasta limita(<120) pentru a intervenii cu modificari asupra structuri de rezistenta a patului sau a accesoriilor care intra in componenta produsului. In cazul nerespectari acestei recomandari, societatea comerciala  nu se face si nu poate fi trasa la raspundere pentru aceasta informatie, in consecinta duce la pierderea garantiei in caz de defectiune sau distrugere. Dimensiunile afisate pe pagina produsului sunt cele ale saltelei iar ultima dimensiune fiind inaltimea capatului mare de pat,lateralii in functie de modelul patului au intre 5 si 26 cm grosime iar inaltimea standard de 22 respecfiv 31 cm,indiferent de inaltimea lateralilor patului ,inaltimea finala este de 31 cm. La comanda solicitata se pot modifica.Termenul de reclamare a defectiunilor constatate la produs este de 1 zile din momentul intrarii in posesie al produsului.Reclamatiile ulterioare nu se vor lua in considerare. Produsele modificate in dimensiune sufera si modificari estetice/vizuale fata de produsul original prezentat in pagina produsului, clientul in consecinta a fost informat despre aceasta modificare estetica/vizuala si prin acceptatea produsului se considera ca este deplin informat. Produsele executate la comanda prin culoare, material, accesorii, feronerie, structura si dimensiune atipica, nu pot fi returnate decat in cazul nerespectarii dimensiunilor solicitate in comanda. In caz de retur, si produsul a fost dezambalat, clientul raspunde in totalitate de reambalarea produsului si livrarea produsului in starea in care a fost receptionat. Daca produsul din cauza ambalarii necorespunzatoare ajunge cu defect, clientul se obliga sa suporte cheltuiala pentru ca produsul sa fie readus la starea initiala spre a fi comercializat. Prin acest formular, conform legii, cei care se incadreaza in conditiile legii specificate, pot solicita dreptul de retur al produselor comandate. Va rugam sa va informati corect conform legii asupra pretentiilor si cererii de retur al produselor. Nu se tolereaza inselaciunea sau orice alt act care aduce prejudicii societatii comerciale si nu se incadreaza in termenii legali.

Toate produsele beneficiaza de transport pe întreg teritoriul României prin Fan Courier sau livrare prin flota proprie in regim grupaj: saltele,perne,pilote,toppere, paturi....etc cu achizitie directa ,au taxa afisata in pagina produsului sau prin transport propriu conform acelor tarife. Furnizorul nu asigura introducerea mobilierului in locatie. In cazul livrarii produselor in regim grupaj, asiguram doar montajul produsului/produselor in locatie, restul operatiunilor cad in sarcina cumparatorului.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice la ambalaj, scursuri, urme de folosire a continutului.

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) : "pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin".

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

SC Sleep TM Revolution S.R.L. poate refuza colaborarea cu consumatorii care au abuzat de dreptul de a renunta la cumparare. Notificarea acestora se va face anterior impunerii restrictiilor privind vanzarea de produse sau servicii.

Limitarea raspunderii

 SC. Sleep TM Revolution.SRL nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa,  de nefunctionarea paginii virtuale precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor virtuale (ex. defectiuni la reteaua de internet). 

 

Riscuri si responsabilitati

 Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.

 Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

 Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

 Acceptarea bunurilor de catre client

 La prezentarea de catre firma de curierat a coletului, va rugam sa verificati vizual coletele apoi sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia. Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul.

 Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in comanda. In acest caz Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate si apoi livrate.

 De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora. Va rugam sa accesati conditiile generale de retur. Pentru asamblarea produselor, putem fi contactati pentru a participa prin videocall la montajul produselor in cazul in care nu dispuneti de cunostinte sa asamblati produsele comandate.

 Transferul de proprietate.

In cazul platii prin OP sau card, cumparatorul va intra in proprietatea marfii dupa confirmarea platii.

In cazul livrarii bunurilor prin curier, cu plata ramburs, cumparatorul va intra in proprietatea marfii si va avea dreptul sa deschida coletul dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii.

 Forta majora  .

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

 Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.