• -20%
 • Nou

Pat tapițat dublu Noemi 200x140

Referinta:

2.887,99 lei
2.310,39 lei Salveaza 20%

Produs nou disponibil la comanda in diferite dimensiuni,culori si materiale. Termen de livrare 10-25 zile.

Accesorii
Material
Marime
Cantitate

Add to wishlist

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Descriere

Cauți un pat elegant și confortabil care să îți permită să te odihnești și să dormi confortabil? Prin urmare, vă prezentăm frumosul pat NOEMI, care va oferi interiorului dumneavoastră un aspect complet nou!

Mobilierul nostru este pentru toți oamenii care visează la un dormitor confortabil în care relaxarea va deveni cea mai mare plăcere. O tetieră înaltă și bine formată este un plus decorativ care va afecta pozitiv estetica interiorului. Caracterul mobilierului este subliniat și de partea din față a patului, care este în concordanță cu tăblia și împreună cu aceasta creează un întreg. O gamă largă de materiale vă permite să alegeți culoarea și modelul în funcție de așteptările dumneavoastră.

Patul NOEMI are o cutie rezistenta si stabila din tabla de mobilier, sustinuta de picioare elegante, cromate. Toate acestea asigură stabilitatea, durabilitatea și aspectul atractiv mobilierului! Mobilierul are un cufăr spațios, cu două compartimente , care va fi un loc grozav de depozitat - nu numai lenjerie de pat. Containerul ne va permite să ascundem obiectele de zi cu zi și să păstrăm camera ordonată. Ridicatoarele utilizate în containerul de așternut sunt pe gaz , ceea ce înseamnă că se ridică ușor, dar încet - acest lucru este foarte important din motive de siguranță.

O tetieră moale frumoasă tapițată cu spumă și delicată de catifea   țesătură oferă un sprijin incredibil de confortabil pentru spate în timp ce citiți cartea preferată sau vizionați un film înainte de a merge la culcare.

Pat tapitat NOEMI 140x200 cm cu container marca Lukmebel

Execuţie:

 • picioare cromate - 5 cm,
 • pat tapițat din scândură de mobilier,
 • metalic  cadru cu 34 de lamele din lemn,
 • distanta sipci intr-un cadru cu 34 sipci: 4 cm,
 • spumă pe părțile laterale, față și tăblie,
 • un recipient   pentru așternut sub întregul pat din scândură de mobilier,
 • tăblie tapițată (95 cm) decorată cu cusături.

Informații suplimentare:

 • produs polonez,
 • posibilitatea de a alege o saltea la dimensiunea potrivită,
 • capacitatea de a alege tipul și culoarea tapițeriei,
 • patul este livrat în pachete cu un set de accesorii pentru auto-asamblare,
 • pretul include de lenjerie de pat dotat   container   un cu un lift cu gaz si un cadru metalic cu 34 sipci de lemn.

Atenţie:

 • PRETUL PATULUI NU INCLUDE SALTELEA ,
 • toate dimensiunile și formele mobilierului tapițat pot diferi cu +/- 2 cm,
 • țesături: Madrid, Malmo, Casablanca, Sawana, Jasmine - incluse în preț .

Vă rugăm să specificați alegerea țesăturii într-un mesaj către vânzător.

dimensiuni:

 • zona de dormit : 140x200 cm ,
 • lungime laterala: 224 cm,
 • inaltime laterala: 30 cm,
 • lățime tăblie: 157 cm,
 • inaltime fata: 30 cm,
 • inaltime tetiera: 95 cm,
 • latime fata: 157 cm.
Pat tapitat NOEMI 140x200 cm cu container marca Lukmebel
Pat tapitat NOEMI 140x200 cm cu container Zona de dormit 140x200
Pat tapitat NOEMI 140x200 cm cu depozitare Cod producator LUK00542
Pat tapitat NOEMI 140x200 cm cu depozitare Tip pat dublu

Jasmine 22 Madrid 9100

220 Produse

Referinte specifice

SC.Sleep TM Revolution.SRL. ofera clientilor sai serviciul de returnare al produselor conform politicii interne si legislatiei in vigoare

 

Exercitarea dreptului de retragere

 

Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, consumatorul benficiaza de 15 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat costurile suplimentare.

Termenul de 15 zile intra in vigoare in momentul in care consumatorul intra in posesia fizica a produselor.   

Consumatorul va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor in caz de retragere. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere.

 

SC.Sleep TM Revolution.SRL. ofera persoanelor fizice posibilitatea de retur a produselor in 15 de zile calendaristice. Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, enuntate anterior.  

Returul produselor se face in magazinele SC. Sleep TM Revolution.SRL, in termen de 15 zile calendaristice de la data livrarii produselor.

 

Rambursarea sumelor se face in cel mai scurt timp de la transmiterea intentiei cumparatorului de renuntare si receptionarea fizica a produselor in punctul de lucru dar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice, fara alte cheltuieli suplimentare (de ex., comisioane) in afara  cheltuielilor directe de returnare a produselor care se vor scadea din pretul platit (costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile);

Atentie: Pentru paturile tapitate structura de sustinere a saltelelor indiferent de accesoriul ales este calculata si recomandata pentru persone cu greutate pana in 130 kg, se recomanda informarea producatorului cand persoana/persoanele in cauza depasesc aceasta limita pentru a intervenii cu modificari asupra structuri de rezistenta a patului.In cazul nerespectari acestei recomandari, societatea comerciala nu raspunde, nu se face si nu poate fi trasa la raspundere pentru aceasta informatie, in consecinta poate duce la pierderea garantiei in caz de defectiune sau distrugere.


Restituirea sumelor incasate, in cazul in care clientul nu doreste un alt produs, se va face astfel:

- In numerar, pentru sumele platite in numerar in magazin;

- Prin virament bancar, pentru platile efectuate prin banca (O.P.), inclusiv cele achitate prin card bancar (in cazul solicitarii returului la o data ulterioara vanzarii);

- Prin transmiterea catre banca a solicitarii de anulare/refacere a tranzactiei, in cazul in care plata s-a efectuat cu card bancar (in cazul in care produsele se returneaza in aceeasi zi in care s-a efectuat plata sau in toate cazurile in care produsele au fost achizitionate cu plata in rate - cu card de credit).

 

Atentie! Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile.Produsele executate pe comanda(paturi tapitate) chiar daca au dimensiuni standard de piata se produc doar pe comanda clientului acestea nefiind pe stoc in permanenta in depozitul producatorului si nu fac obiectul returului decat in conditiile in care producatorul nu a respectat detaliile si dimensiunile comandate de client. Tarifele de tur sau retur se actualizeaza periodic in functie de transmiterea datelor de catre operatorul de transport.

Conform OUG 34/2014 livrarea standard oferita de SC.Sleep TM Revolution.SRL.  este cea prin care cumparatorul isi ridica singura marfa din magazin in urma selectiei “Rezervare in magazin” din procesul de comanda.

 

 

Pot fi returnate produse care:

  nu depasesc termenul de 15  zile de la data primirii;

 corespund specificatiilor tehnice mentionate in comanda de serie;

 nu au facut obiectul unei comenzi speciale sau modificate fata de produsul de serie;

 

 nu au fost distinct personalizate la cererea consumatorului;

 nu au fost executate dupa specificatiile consumatorului (de ex. produsele nu au beneficiat de un alt serviciu cum ar fi: mixare vopsele; debitare, confectionare perdele/draperii, livrare materiale grele);

 nu prezinta urme de lovire sau deteriorare;

 sunt in termenul de valabilitate/garantie (nu expira in mai putin de 10% din totalul zilelor cuprinse in perioada de valabilitate);

 nu fac parte din categoria produselor care prin natura lor, din motive de protectie a sanatatii sau de igiena, nu pot fi returnate (de ex. produse de igiena personala, produse personale, etc.), cu exceptia situatiei in care sunt inca sigilate;

 nu prezinta urme vizibile de uzura;

 produsele sunt obligatoriu returnate in ambalajul original (ambalajul in care au fost    achizitionate), cu toate accesoriile si eticheta integre (fara urme de utilizare, deteriorare, lovire);

 se returneaza la unitatea de ambalare (pachet, rola, cutie, sac, etc);

 sunt insotite de accesoriile apartinand produsului.

produsele trebuiesc menținute ,testate sigilate in timpul testări produsului,dorim ca și clientul următor sa beneficieze de un produs curat,igienic fara a i se atenta la sănătatea lui in vreun fel. Produsele care nu respectă această informație nu se iau in considerare la retur, contravaloarea produslor nu vor fi returnate.

 

Produsele returnate sunt în stoc si din acelasi lot.

Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.

 

 Produsele se returneaza in ambalajul original, insotite de factura fiscala si/sau bonul fiscal de achizitie, precum si documentatia aferenta  (fise tehnice, manuale de utilizare, documentatie tehnica, certificate de garantie si/sau conformitate).

 

In cazul livrarii prin curier, va recomandam sa refuzati primirea coletelor al caror ambalaj este deformat/deteriorat, in vederea diminuarii timpului de inlocuire a produsului.

 

Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, intrucat se poate solicita punerea in functiune a acestora, respectiv cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul in mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute in prezenta sectiune.

 

Consumatorul poate solicita un produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele comandate si returnate. SC. Sleep TM Revolution.SRL.  va suporta cheltuielile de retur, atunci cand returul produselor se datoreaza unor motive imputabile SC. Sleep TM Revolution.SRL.

 

Conditii ce stau la baza refuzarii returului

In cazul in care s-a incheiat un contract intre casamanuell.ro si clientul care doreste sa returneze marfa in care se mentioneaza explicit acest lucru;

Pentru alte informatii legate de returul produselor aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari prin intermediul formularului de contact, pe adresa de e-mail suportclienti@casamanuell.ro sau puteti apela Serviciul Suport clienti la numarul de contact: 0745238225


 
Termen de preluare/livrare


Produsele afisate in categoria Paturi au termen pentru livrare/plecare/expediere de la 10- 120  zile din depozit prin curier. In link catalog materiale. Pentru restul produselor,perne,saltele, termen de livrare 1 - 7 zile,pentru mobilier veti fi contactat telefonic.

Culorile pot diferii intre cele din catalogul electronic si mostrarul  de materiale conform produsului configurat,va rugam solicitati sau vizualizati mostrarul de culori,orice reclamatie ulterioara in privinta culorilor nu se ia in considerare.Va rugam sa va informati cat mai corect in privinta tuturor caracteristicilor produsului,a culorilor si a materialelor,va stam la dispozitie gratuit pentru orice informatie doriti sa aflati. 
Livrarea


Toate produsele beneficiaza de transport pe întreg teritoriul României prin Fan Courier sau livrare prin flota proprie: saltele,perne,pilote,toppere, paturi....etc cu achizitie directa ,au taxa afisata in pagina produsului sau prin transport propriu in regim grupaj conform acelor tarife. Furnizorul nu asigura introducerea mobilierului in locatie. In cazul transportului produselor in regim grupaj, asiguram doar montajul produsului in locatie, restul operatiunilor cad in sarcina cumparatorului.

Pentru a fi inregistrata o comanda este nevoie de un avans in valoare intre 45% si 100% din valoarea produsului, diferenta fiind achitata la livrare(sau achitare integrala) daca este cazul

Retur produs : Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile si pot varia in functie de greutate de la 140 lei la 1000 lei.Produsele executate pe comanda(paturi tapitate) chiar daca au dimensiuni standard de piata se produc doar pe comanda clientului acestea nefiind pe stoc in depozitul producatorului si nu fac obiectul returului decat in conditiile in care producatorul nu a respectat detaliile si dimensiunile comandate de client.Clientul este direct raspunzator in procedeul(ambalare,plata...etc) de retur al produsului.

355 alte produse in aceeasi categorie: